Još jedan praznik za najmlađe ove nedelje, 5. marta u svim bioskopima Cineplexx. Porodični dan održaće se u periodu od 12 do 17 sati u bioskopima Cineplexx Niš, Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center  uz prikazivanje najnovije sinhronizovane avanture „Ričard roda“ ispecijalni program za mališane. Uz svaku kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Pepin zabavnik“  i „Mali Politikin zabavnik„.

Povezana vest:  Laureati „Beogradskog pobednika“ Lordan Zafranović i Dobrivoje Tanasijević – Den Tana

Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vreme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživeo putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pevač. Na ovom epskom putovanju, oni će nabasati na brojne prepreke, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su zavisnici od interneta, vrana mafijaša i gromoglasnog džambo džeta. Kad konačno stignu u Afriku, Ričard će morati da spasi svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati da nauči da posmatra sebe kao najvećeg vrapca kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom porodicom.

Povezana vest:  Dodatne ulaznice u prodaji za rasprodate projekcije na FEST-u

Svoje glasove Ričardu, Maksu, Olgi, Kikiju i ostalima pozajmili su Nikola TodorovićMilena Živanović, Bane Jevtić, Peđa Damnjanović, Daniel Sič, Vuk Bulatović i drugi, a reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović.

Na programu u nedelju biće i ostali aktuelni dečiji filmovi, među kojima su „Balerina i Viktor„, „Pevajmo“ i „Lego Betmen film„.

Povezana vest:  Više od 70 ostvarenja na ovogodišnjem FAF-u

 

Film se nalazi u distribuciji Taramount filma.