Glumica Lidija Vukićevic bila je apsolutna zvezda na premijeri filma „Afterparti“ u okviru poslednje večeri 45.Festa. Zahvaljujući svom sjajnom izgledu, ali i povratku na srpski film, glumica je dominirala na crvenom tepihu i očarala sve prisutne.

Lidija Vukićević podržala je novu generaciju domacih autora  i naglasila: „Divno je bilo raditi sa ovim mladim ljudima. Lep  rad I lepo druženje su iza nas. To su mladi ljudi, puni entuzijazma, uneli su posebnu poletnost i energiju u kojima sam zaista uživala. Istakla bih posvećenost svih glumaca, ali i sjajnog Luku Bursaća koji me je na pravi način usmeravao kada je moja uloga u pitanju. Zaista je bilo zadovoljstvo raditi na ovom filmu.“

Povezana vest:  Danijel Redklif: Puno pričam i potpuno sam opsednut fudbalom

Osvrnuvši se na svoju ulogu, Lidija Vukićević  je istakla da je lako graditi lik, kada su tu dobar scenario i ekipa, uz odličnog reditelja. “ I sama sam majka i to dva sina pa mi nije bilo teško da izgradim ulogu. Ono što je meni bilo važno i što stoji u scenariju jeste da se roditelji slažu, da se vole. U poslednje vreme ne vidim na filmu ili televiziji prikaz skladne porodice, a ovaj film to pruža ,“ dodala je glumica.

Povezana vest:  Pogledajte najnoviji trejler za film „Turista“ (The Tourist)!

Film „Afterparti“ naći će se od 6. aprila na redovnom repertoaru bioskopa.