Vodeći sajam za stanovanje i dizajn u Austriji predstaviće od 11. do 19. marta najnovije trendove u oblasti stanovanja i dizajna na Bečkom sajmu. Na sajmu će biti oko 500 izlagača iz Austrije i inostranstva a biće izloženo i više od 150 dizajnerskih marki. Izložbene hale biće podeljene tematski na četiri oblasti: kuhinja iz snova (A), nameštaj po meri (B), kupatilo i bašta (C) i dizajnerski komadi (D).

Povezana vest:  NEZABORAVAN PROVOD SA LJUBIMCIMA U DELTA CITYJU

U hali A Bečkog sajma naćiće se sve na temu kuhinje a inovativne tehnologije pobrinuće se za zajednički ugođaj. Za posetioce su spremna predavanja, javno kuvanje i kursevi kuvanja gde će zajednički spremljena jela moći da se probaju.

Nameštaj po meri naćiće se u hali B a moto koji će ovde važiti je „Oduševljenje i istrajnost“. Austrijska stolarska scena staviće drvo kao sirovinu u središte pažnje. Veći deo biće posvećen inovacijama u oblasti enterijera a posebno podova, vrata, stepeništa i zidova. Prijatnijem osećaju u svetu nameštaja doprinose tapacirani nameštaj, dodatna oprema i kamini koji će takođe biti izloženi u ovoj hali.

Povezana vest:  Počelo glasanje publike na konkursu „Budi kao Tesla“

U hali C vladaće harmonija i opuštanje uz nove ideje za opremanje kupatila i bašte. Takođe će u hali C biti predstavljen nameštaj za kupatilo kao i trendovi i inovacije u oblasti sanitarnog dela. „Outdoor-spa“ predstaviće saune, parna kupatila i whirlpool.

Za ljubitelje dizajnerskih komada rezervisana je hala D gde će se susresti fascinacija i vrhunski kvalitet.

PHOTO: Reed Exhibitions Messe Wien / David Faber i www.christian-husar.com

Povezana vest:  Haljina princeze Dajane za više od 200.000 evra