artworkDobrodošli na AVANTURU U MIKSerU!

AVANTURA U MIKSerU je dvodnevni multimedijalni događaj u organizaciji EXIT festivala i Miksera, koji će 28. februara i 1. marta biti održan u beogradskom Mikser House-u. Dnevni program predstaviće potencijale i izazove razvoja srpske privrede kroz kreativnu ekonomiju, odnosno ekonomiju doživljaja i sadržaja. U subotu uveče će se, takođe u eklektičnom ambijentu Mikser House prostora, održati noćni program koji će na najbolji mogući način najaviti EXIT Avanturu, nastupima eminentnih internacionalnih i regionalnih muzičkih imena i nesvakidašnjom promocijom SEA DANCE FESTIVALA, ali i nekih od omiljenih bina EXIT festivala – Reggae stejdža i X-bass programa.
Dnevni, edukativni deo AVANTURE U MIKSerU predstaviće KONFERENCIJU KREATIVNIH INDUSTRIJA SRBIJE (KKIS), koja će tokom dva dana, od 10 do 16h, kroz stručnu analize, predstavljanje znanja i iskustva iz prakse, tribine i diskusije, ukazati na trenutnu situaciju, ali i značaj kreativnih industrija u Srbiji, koje, prema izveštajima i preporukama Evropske komisije, imaju ključnu ulogu u procesu urbane regeneracije, izgradnje i (re)brendiranja kompetitivnih nacionalnih privreda u regionu.
PRVI DAN – PETAK, 28. FEBRUAR
U petak 28. februara na KKIS konferenciji, kroz predavanja svetski priznatih stručnjaka iz oblasti kreativnih industrija (KI), ukazaće se njen značaj i svojevrsni fenomen zamajca rasta modernih ekonomija. U nastavaku Konferencije, predstaviće se i najveća dostignuća KI Srbije u oblasti festivala, oglašavanja, urbanog i modnog dizajna, informacionih tehnologija i filma.
DRUGI DAN – SUBOTA, 1. MART
Sledeći dan, 1. marta, KKIS konferencije će u Mikser house-u, kroz panel diskusije, predstaviti izazove za razvoj kreativnih industrija u dve sesije: obrazovanje i infrastruktura kao osnova razvoja sektora KI i potrebe činioca KI u Srbiji kao preduslov za dalji rast.
Večernji program rezervisan je za žurku EXIT AVANTURE, s početkom u 22h, uz nesvakidašnju promociju SEA DANCE FESTIVALA. U okviru promocije X-Bass programa, koji se na glavnoj bini EXIT festivala realizuje sa čuvenim UKF-om, pored nastupa predstavnika brajtonske bass škole, THE PROTOTYPES, očekuju nas i dva back to back seta, RAHMANEE b2b SIDE 1, kao i NECONE b2b RASHEED.

Povezana vest:  Savršeno glatka i nežna koža ruku uz Nivea kreme

Šta nas očekuje na Jazu od 15. do 17. jula, predstaviće najaktuelniji crnogorski sastav, hip-hop heroji WHO SEE.
Jedinstvene zvuke Reggae bine EXIT festivala predstaviće veterani sa Jamajke WENTI WADADA, MAK FLOSS i CHAY NELLE, kao i AnA.
Kompletan program dnevnog dela konferencije dostupan je na sajtu http://kkis.rs/. Na panel diskusijama učestvovaće istaknuti predstavnici i zainteresovana javnost u domenu kreativnih industrija Srbije. Učešće na konferenciji može pripasti i tebi! Pošalji biografiju i motivaciono pismo na adresu [email protected] sa naslovom (subject) KKIS do srede, 26.februara, a EXIT će one najbolje i najmotivisanije nagraditi učešćem.
Ulaz na noćni program AVANTURE U MIKSerU je besplatan za najbrže vlasnike ulaznice za EXIT/EXIT AVANTURU 2014 koji su se prethodno registrovali! Registracija kupaca EXIT karata za dobijanje besplatne ulaznice za žurku AVANTURE U MIKSerU počinje u utorak, 25. februara u 12.00h na sajtu www.gigstix.com i mogu da se registruju svi oni koji su kupili karte za EXIT/EXIT AVANTURU zaključno sa 15. 02. Broj besplatnih ulaznica je ograničen!
Ulaznice za noćni program konferencije AVANTURA U MIKSerU za sve one koji nisu vlasnici karte za EXIT/EXIT AVANTURU u prodaji su već danas! Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 din, a na ulazu 700 din. Ulaznice mogu da se nabave online, preko sajta www.gigstix.com , kao i u poslovnicama GIGS TIX-a i u Mikser House-u (Karađorđeva 46, Sava Mala, Beograd).

Povezana vest:  Nastava za decu u bečkim bolnicama