nikolic-pressNikolić: Neregularni uslovi za igru; Njeguš zadovoljan

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je razočaran rezultatom utakmice u Novom Pazaru (0:0), ali i da su uslovi za igru bili neregularni zbog lošeg terena.
-Uslovi, odnosno neuslovi za igru. Ovo je zaista na ivici regularnosti, ne može da se igra na ovakvom terenu. Ali morali smo da postignemo gol. Imali smo četiri, pet šansi i nemamo pravo da se ponašamo nonšalantno, kao da ćemo imati mnogo više šansi. Nedostajali su nam Vulućević i Lazović koji znaju kako se prelamaju ovakve utakmice – rekao je Nikolić za televiziju Arenasport posle utakmice.
Partizan je odigrao bez golova u Novom Pazaru i ako Crvena zvezda kasnije pobedi Javor preuzeće prvo mesto na tabeli.
-Kontrolisali smo igru iza lopte i nismo dozvolili Novom Pazaru da stvori prilike. Razočaran sam rezultatom, ostaje gorak ukus zbog uslova u kojima se igrala utakmica – dodao je Nikolić.
Trener Novog Pazara Zoran Njeguš čestitao je svojim igračima na, kako je rekao, dobroj igri.
-Bili smo pod velikim pritiskom kako se približavala utakmica, ali smo verovali da možemo da čvrstom i odgovornom igrom možemo dođemo do dobrog rezultata. Imali smo mali pad igre, u završnici prvog I završnici drugog poluvremena, ali čestitam mojim igračima na odlično odigranoj utakmici, ovaj rezultat će nam mnogo značiti na psihološkom planu – rekao je Njeguš.

Povezana vest:  Bin Hamam razočaran načinom na koji se vodi istraga