Da li ste znali da plavi junak Štrumpf, glumac Bojan Perić i kapiten KK Partizan, Novica Veličković, imaju nešto zajedničko? Svi su deo kampanje „Moj novi bioskop”, koja je snimljena povodom otvaranja najmodernijeg bioskopa Cineplexx u Beogradu. Cineplexx BIG Beograd imaće mogućnost prikazivanja filmova sa laserskom 3D tehnologijom i ukupni kapacitet od 1.300 sedišta u osam sala.

Povezana vest:  KUGLANJE, Pobede klubova srpskih kuglaša u Ligi šampiona

Cineplexx BIG Beograd otvoriće svoja vrata publici u četvrtak, 20. aprila u okviru BIG FASHION šoping centra na Karaburmi. Čast da otvori sezonu u novom bioskopu Cineplexx pripala je filmu „Paklene ulice 8“, nastavku popularnog filmskog serijala sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi. Za sve ljubitelje ove franšize, biće organizovan specijalni program na dan otvaranja, sa atraktivnim „paklenim” vozilima.

Povezana vest:  Premijera filma „7 dana u Havani“ 10. januara u Sava centru

U promovisanju novog najmodernijeg bioskopa na Karaburmi pomogle su i brojne druge poznate ličnosti, koje su i same ljubitelji sedme umetnosti: Sandra Perović, filmski kritičar RTS-a, Tamara Krcunović, glumica, Dragan Ilić i Gorica Nešović, radio voditelji i Jana Dačović, Youtuberka.

Cineplexx bioskopi predstavljaju elegantni spoj tradicionalnog, čiji počeci datiraju od 1967. godine i modernog, uz 3D i lasersku tehnologiju, vrhunski kvalitet zvuka i udobnost sala, čineći ga omiljenim mestom za sve ljubitelje filmske umetnosti.

Povezana vest:  „Jedini pravi 46. Festival filmskog scenarija - Gorki List’’ od 12 do 16. avgusta u Vrnjačkoj Banji