Teens Night uz film „Sve baš sve” zakazan je za četvrtak, 18. maj, sa početkom u 20 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Karte za ovaj ljubavni spektal su u prodaji.

Nezaboravno veče uz pravo romantično osveženje u svetu filmova i poklone iznenađenja očekuje sve posetioce! U okviru Teens night događaja Cosmopolitan magazin poklanja primerak izdanja uz kupljenu ulaznicu, dok one najsrećnije očekuju pokloni iznenađenja koje je pripremila izdavačka kuća Urban Reads.

Povezana vest:  Entoni Hopkins pregovara o ulozi Hičkoka

Studio koji je doneo filmove „Tu sam pred tobom” i „Ako ostanem”, predstavlja novi film „Sve, baš sve” baziran na bestseleru autorke Nikol Jon, koja je kreirala likove u koje ćete se zaljubiti i koji će vas ostaviti bez teksta. Reč je o prelepoj romantičnoj priči koja će u vama probuditi najdivnije emocije.

Radnja filma prati Med Vitijer, koja ima bolest koja je vrlo retka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne sme napuštati svoju kuću, a kada joj neko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska. Med živi s majkom, doktorkom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Karlom. Kao mala izgubila je oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njena majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susednu kuću useli momak Oli Brajt sa svojom pomalo čudnom porodicom, Medina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Olija koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živela izvan svoje sigurne kuće.

Povezana vest:  Mara Prohaske Marković postavljena za direktorku Beldocs festivala

U filmu, glavne uloge igraju Amandla Stenberg, Nik Robinson, Ana de la Regera, Anika Noni Rouz.

 

Ulaznice za Teens night dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Film se nalazi u distribuciji Blitz distributerske kuće.