Jedan od najvećih superjunaka današnjice, vraća se u novom filmu „Spajdermen: Povratak kući“ koji će premijerno biti prikazan, u 3D verziji u bioskopimaCineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku, u sredu 5. jula od 20 časova. Karte za ovu zadivljujuću filmsku priču su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Povezana vest:  Niki Minaž pokazala svoju nežniju stranu na premijeri filma ,,Osveta na ženski način"

Mladi britanski glumac Tom Holand odlično se snašao u ulozi Pitera Parkera/Spajdermena. Senzacionalni debi u ovoj ulozi ostvario je u hitu „Kapetan Amerika: Građanski rat”, kako ujedno i počinje njegov prvi samostalni film „Spajdermen: Povratak kući“. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo sa Osvetnicima, Piter se vraća kući u kojoj živi sa tetkom Mej (Marisa Tomej), gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark (Robert Dauni Džunior). Piter pokušava da se vrati svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako još uvek mora da se dokaže kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to će možda doći i mnogo ranije nego što se Piter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – Lešinar (Majkl Kiton).

Povezana vest:  Šišanju specijalno priznanje Grosmanovog festivala

Obezbedite svoje mesto na premijeri i uživajte među prvima u ovoj spektakularnoj filmskoj avanturi i povratku Spajdermena na veliko platno!

Film će se od 6. jula naći na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx u distribuciji Con Film distributerske kuće.