Svi mi s vremena na vreme volimo da zaigramo društvene igre, ali Džumadži nije igra koju igramo mi – to je igra koja se igra sa nama! Godine 1995. svet se prvi put upoznao s igrom Džumandži u istoimenom filmu koji je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko 260 miliona dolara i u kojem je glavnu ulogu odigrao nezaboravni RobiViliams. Ovoga Božića, tačno dvadeset i dve godine posle stiže nam moderna verzija igre u spektaklu DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, direktnom nastavku originalne verzije. Ovim putem predstavljamo vam prvu bioskopsku najavu za ovaj sigurni filmski hit.

Povezana vest:  Lista deset najgledanijih filmova u SAD

Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli, biće uvučeni u zabavan svet džungle i doslovno postati avatari prema sopstvenom izboru: Spenser će tako postati štreberski istraživač, sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn, popularna devojka Betani će da postane sredovečni profesor, a krhka Marta pretvoriće se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Džumandži ne igra – već preživljava. Kako bi pobedili igru i vratili se u stvarni svet, moraće da prođe najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Paris ostavio iza sebe pre 20 godina i promeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvek.

Povezana vest:  Novi sistem glasanja za Oskara za najbolji film

Avanturistčki film DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Gilan. Film je režirao Džejk Kasdan. Snimanje filma odvijalo se tokom prošle godine na Havajima, a glumac Džonson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno da znači i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robiju Viliamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Povezana vest:  Napravite svoju „Persi Džekson – More čudovišta" filmsku scenu i osvojite uzbudljivo putovanje

Sudeći prema prvoj bioskopskoj najavi, mnoštvu akcije, fantastičnoj glumačkoj ekipi i muzici upotrebljenoj u trejleru (šifra „Welcome to the Jungle“) nesumnjivo je da nas očekuje pravi avanturistčki spektakl kao stvoren za Božićne praznike. 

DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU u domaće bioskope stiže 28. decembra!