Gledanje horor filmova, razni kostimi, maske, izrezane bundeve i strašne priče samo su delić običaja koji prate „najstrašniju noć“ u godini.  Tim povodom, u utorak,  31. oktobra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Niš i Cineplexx Kragujevac Plaza sve ljubitelje horor filmova očekuje specijalna ponuda uz ekskluzivno pretpremijerno prikazivanje osmog nastavka jedne od najvećih horor franšiza svih vremena  „Slagalica strave“.

Povezana vest:  Tim Barton prevario suprugu, ona demantovala

Osmi nastavak najuspešnijeg horor serijala, pod nazivom „Džigsou“, donosi nam poznatu priču i još poznatijeg ubicu. Tela počinju da se pojavljuju po gradu i svako od njih je suočeno sa jedinstveno ružnom smrću. Dok se istraga razvija, dokazi upućuju na jednog čoveka: Džona Kramera. Kako je to moguće? Čovek poznat kao Džigsou je odavno mrtav… Glavne uloge u filmu tumače Tobin BelLoa Vandervurt i Hana Anderson, dok režiju potpisuju braća Majkl i Peter Spierig.

Povezana vest:  JEDINSTVENI FESTIVAL SHORT WAVES U DOMU KULTURE STUDENTSKI GRAD

Pored specijalnog programa, u svim bioskopima Cineplexx pripremili smo i posebnu aktivaciju. Svi oni koji 31. oktobra dođu maskirani, fotografišu se u bioskopu i postave fotografiju na Instagram uz hashtag #CineplexxNocVestica učestvuju u nagradnom konkursu, gde ćemo vlasnika najoriginalnije fotografije nagraditi besplatnim odlaskom u bioskop tokom mesec dana.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx za Noć veštica će se naći i drugi horor naslovi, među kojima su filmovi „TO“, „Anabel: Stvaranje zla“, „Maska od kože“ i „Srećan dan smrti“.

Povezana vest:  Anđelina Džoli o braku, deci i svom novom filmu