Mame, tate, mališani, imamo za vas dobre vesti! Cineplexx Porodični dani postaju bogatiji, raskošniji i traju duže! U periodu od 9. do 15. novembra u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji će se održati po prvi put manifestacija pod nazivom „Porodični dani – festival dečijeg filma“ uz prikazivanje najpopularnijih naslova za najmlađe iz protekle godine i specijalnu cenu ulaznice. Ali to nije sve! Manifestaciju će zatvoriti svetska premijera filma „Čudo“, ostvarenje inspirisano najčitanijim bestselerom Njujork tajmsa o dečaku Avgustu Pulmanu.

Sve postojeće i buduće korisnike Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba očekuje specijalna cena bioskopske ulaznice za filmove sa „Porodičnih dana“ – 250 dinara za 2D i 370 dinara za 3D u bioskopima u Beogradu, odnosno 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D projekcije u bioskopima u Kragujevcu i Nišu[i]. Karte su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš.

Povezana vest:  Zlatni lav Šveđaninu Roju Andersonu

Tokom „Porodičnih dana“, na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazano čak 25 filmova, među kojima se nalazi osam novih naslova, šest nagrađivanih filmova i jedna svetska premijera.

Ukoliko ste propustili da pogledate „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, „Pevajmo“, „U potrazi za Dori“, „Štrumpfove:Skriveno selo“, „Vajanu“ ili želite ponovo da uživate u nekom od filmova iz bogatog, repriznog programa manifestacije, iskoristite priliku da to uradite po specijalnoj ceni ulaznice.

Povezana vest:  Rasel Krou neće glumici Ruperta Merdoka

Pored filmova koji su obeležili proteklu filmsku godinu, tokom „Cineplexx Porodičnih dana“, na velikom platnu biće prikazivano i šest filmova, koji su osvojili bezbroj nominacija i nagrada na filmskim festivalima širom sveta. Film „Crvena kornjača“ je dobitnik specijalne nagrade žirija na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu i nominacije za nagradu Oskar, „Usnula devojka“ je nagrađivana šest puta i nominovana čak 22 puta u više kategorija: za najbolji film, glumicu, scenario… na festivalima u Australiji, Berlinu, Buenos Airesu, Sijetlu, Melburnu, Nešatelu, dok je „Crveni pas“ dva puta nominovan ove godine za najbolji film.

Povezana vest:  Moj OFF - Besplatan onlajn letnji filmski maraton

Da je Srbija deo Holivuda kada su filmovi u pitanju, govori i činjenica da će svi posetioci samo u bioskopima Cineplexx poslednjeg dana festivala, 15. novembra imati ekskluzivnu priliku da pogledaju svetsku premijeru neverovatne tople priče inspirisane bestselerom Njujork Tajmsa „Čudo“, u kojoj glavne uloge tumače Džulija Roberts, Džejkob Trembli i Oven Vilson.

Raskošni dečiji filmovi ove jeseni će otvoriti vrata ka maštanju, razbibrizi i uživanju, a najmlađima ćemo filmski doživljaj obojiti radionicama, brojnim animacijama, igrama i poklonima.

Više informacija o rezervaciji i prodaji karata i kompletnom programu možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs.

Svi posteri dečijih filmova koji će biti prikazivani na Porodičnim danima su na sledećem linku: https://we.tl/HhAFLZUgut .