Ako želiš da dočekaš Novu godinu u jednom od najenergičnijih gradova Evrope, u gradu koji porede sa Amsterdamom i Berlinom, vreme je da dođeš u bioskop Cine Grand Capitol Park Rakovica. 

Rapsody Travel & Events i bioskop Cine Grand te pozivaju da se priključiš prazničnoj euforiji, učestvuješ u nagradnom konkursu i, uz malo znanja i sreće, osvojiš novogodišnje putovanje u Vroclav za dve osobe.

Pravila nagradnog konkursa: 

Korak 1: Do 24. decembra pogledaj film u bioskopu Cine Grand,

Korak 2: Uz svaku kupljenu ulaznicu, na blagajni bioskopa ćeš dobiti kupon, ostavi svoje podatke i odgovori tačno na 4 pitanja. Popunjen kupon ubaci u kutiju, u holu bioskopa.

Povezana vest:  Sedmo izdanje Dead Lake Horror & Wine Festivala održaće se od 4. do 7. novembra u bioskopu Abazija kraj jezera Palić

Nagradni konkurs traje do 24. decembra. Dva najsrećnija dobitnika, koja će osvojiti po putovanje za dve osobe u Vroclav, biće izvučena JAVNO, 25. decembra, u holu bioskopa!

Vroclav, grad koji zovu i “Venecija Poljske“, je smešten na pet reka i ima oko 220 mostova, a svi mostovi se međusobno razlikuju. Dok šetate gradom i obilazite kultna mesta, možete naići na skulpture patuljaka, kojih u Vroclavu ima negde oko 250, zbog toga ovaj grad zovu i “Svet patuljaka“.
Iako je bio razoren tokom II Svetskog rata, Vroclav je ipak sačuvao veliki broj starih građevina. Šareni grad, grad studenata, jedan od najenergičnijih gradova Evrope, neretko ga porede sa Amsterdamom i Berlinom po intenzivnom noćnom životu.
Veliki broj klubova, pivnica i izuzetno pristupačne cene, učiniće vašu Novu godinu nezaboravnom. Doživite spektakularno novogodišnje veče na glavnom gradskom trgu ili uz organizovan doček u nekom od najboljih klubova Vroclava.

Povezana vest:  Premijera filma "Munje opet!" 29. mart u Beogradu

Program putovanja možete pogledati ovde. 
Repertoar bioskopa Cine Grand pogledajte ovde. 

Pobednik konkursa biće samo osoba koja je ispunila  sve navedene uslove:

  • da je pogledala film u bioskopu Cine Grand u periodu od 27. novembra do 24. decembra,
  • da je popunila kupon koji je dobila uz kupljenu ulaznicu,
  • da je kupon sa njegovim/njenim podacima izvučen na javnom izvlačenju 25. decembra,
  • da su svi odgovori na kuponu tačni,
  • da su kontakt podaci potpuni.
Povezana vest:  Pogledajte trejler komedije “Čuvar zoološkog vrta” (Zookeeper)!

Pravo učešća imaju osobe starije od 18. godina.

Nepotpune prijave neće biti važeće.