Premijera najveće novogodišnje avanture “Deda Mraz i kompanija” održana je u subotu u bioskopu Cineplexx Delta City.

Tom prilikom sa mališanima su se družili glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji ove avanature Nikola Kojo, Jelena Tomašević, Simona Ćirović i Nera Stojanović. U pomoć Deda Mrazu u spašavanju Nove godine pritekli su i Sergej Ćetković, Tijana Dapčević, Nenad Zimonjić, Aneta Todorović, Inspektor Blaža sa svojim mališanima. Kako bi pomoćnici imali dovoljno snage bili su zaduženi Deda Mrazovi vilenjaci, koji su podelili pakovanje Gumedića svim posetiocima.

Povezana vest:  Australijski milijarder gradi "Titanik II"

Film “Deda Mraz i kompanija” je najiščekivanija ovogodišnja porodična komedija koju potpisuje reditelj popularnog ostvarenja “Aksteriks i Obeliks: Misija Kleopatra”, Alen Šaba. Da je reč o velikom projektu slavnog reditelja, scenariste i glumca govori podatak da je filmska kompanija Gaumont uložila čak 28 miliona evra u njegov peti igrani film. Osim izvanredne glumačke ekipe sazdane od najpopularnijih francuskih filmskih imena, među kojima su Odri Tatu i Pio Marmaj, nova porodična komedija o Deda Mrazu biće začinjena vizuelnim efektima kakve smo viđali u holivudskim blokbasterima. Upravo je Brajan Džons, velemajstor vizuelnih efekata (“Betmen počinje”, “Pirati sa Kariba: Tajna škrinje”, “Hari Poter i Vatreni pehar”, “Prometej”…) zadužen da od filma “Deda Mraz i kompanija” napravi novogodišnju bioskopsku čaroliju koja će usrećiti mališane širom sveta.

Povezana vest:  Najnoviji ruski, francuski, argentinski filmovi na FEST-u 2019. u distribuciji Dexin Filma

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za Gumedićima s vitaminom C koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave, kako bi spasli duh Nove godine.

Povezana vest:  U nedelju 83. dodela Oskara, voditelji Džejms Franko i En Hatavej

Film “Deda Mraz i kompanija” se nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije, a karte se mogu kupiti na blagajnama bioskopa.