Treći i poslednji deo priče o Lavirintu, pod imenom Lek Smrti, stiže u bioskop Cine Grand!
Tim povodom, u četvrtak, 25. januara od 20 časova, u bioskopu Cine Grand Capitol park Rakovica, biće održan Teens Night, specijalno veče namenjeno svim obožavaocima ove trilogije. 
Uz kupljenu ulaznicu za premijernu projekciju filma Lavirint: Lek smrti, a u okviru Teens Night-a, svi posetioci će dobiti poklon piće iznenađenja. U filmu vrebaju razna čudovišta, zato smo se pobrinuli da posetiocima ovog događaja omogućimo da budu najveći Monsteri u lavirintu.
Partneri bioskopa su obezbedili vredne poklon vaučere, koji će biti podeljeni u nagradnoj igri, te  je neophodno da gledaoci sačuvaju svoje ulaznice. Specijalno za ovu priliku, Exit Escape Centar će u bioskopu napraviti sobu sa tematikom iz ovog filma, te će svi prisutni moći da se oprobaju u ovoj igri snalaženja.Specijalni gosti bioskopa biće YouTube zvezde, Gameriously ekipa: Suarez16Vuk Đurić i ZiZ0GaminG. Najsrećniji među posetiocima će moći da izazovu Ziz0 Gaming i pokušati da ga pobede u popularnoj igrici FIFA 2018. Kome to pođe za rukom, čeka ga vredna nagrada! Igraćemo se na bioskopskom platnu!

Povezana vest:  Novi film Spajka Lija

U novoj avanturi, Tomas (O’Brajan) predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

Povezana vest:  Bioskop dobrog filma, čak i kada nije snimljen

Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, zvezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita, i druge.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili rezervisati na sajtu http://cinegrand-mcf.rs.

Povezana vest:  Sedmoro režisera snima jedan film