chace_crawfordČejs Kraford u nezavisnoj drami

 

Čejs Krafodr (Chase Crawford), 23-godišnji glumac koji se proslavio ulogom Natea Archibalda u seriji ‘Gossip Girl’, dobio je angažman u novoj nezavisnoj drami koja u bioskope stiže sledeće godine.

Film se zove ‘Peace, Love, & Misunderstanding’, a režiraće ga Bruce Beresford. Govori o advokatu konzervativnih srhavtanja koji vodi svoju decu tinejdžere u Woodstock kako bi upoznali njegovu otkačenu hipi majku.

Povezana vest:  Motovunske počasne nagrade uglednim filmašima Goranu Markoviću i Ranku Mitiću

Osim Čejsa, u filmu igraju i neka vrlo poznata glumačka imena, između ostalih i Ketrin Kener ( Catherine Keener), Kajl MekLahlen (Kyle MacLachlan) i Džejn (Jane) Fonda.

Kraford se posle odmora koji je proveo sa sestrom Kendis (Candice) i njenim dečkom, sportistom Tonijem Rumom (Tony Romo) , inače bivšim verenikom Džesike  (Jessice) Simpson, u Meksiku, vratio na set ‘ Gossip Girl’ u Nju Jork, a u međuvremenu je promosirao svoj novi film ‘Twelve’.

Povezana vest:  Vigo Mortensen u filmu o Drakuli?

Kao što je dobro poznato svim fanovima serije, nova sezona GG počinje da se emituje krajem septembra. Zasad nije poznato hoće li se glumačkoj ekipi pridružiti Tejlor (Taylor) Momsen (Jenny) koja je trenutno posvećena svojoj muzičkoj karijeru te promociju modne linije Material Girl koju su pokrenule Madonna i njezina kći Lourdes.

Povezana vest:  Cineplexx bioskop na otvorenom prvi put u Požarevcu