U četvrtak, 22. marta, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica, biće održan Men’s Night, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, gde su i dame dobrodošle.
Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Bitka za Pacifik: Pobuna“, dok će uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti poklon iznenađenja! 

Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa! 

O MEN’S NIGHTU 

Povezana vest:  Madona želi da snimi film o princu Vilijamu i Kejt

Men’s night u bioskopu Cine Grand је osmišljen kao tematsko veče, namenjeno muškoj populaciji, koje će posetiocima bioskopa pružiti kvalitetnu filmsku zabavu, uz poklone. Iako je veče tematsko, dame takođe mogu prisustvovati.

O FILMU „Bitka za Pacifik: Pobuna“ 

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje, koja nisu sa planete Zemlje, i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biće samo uvod u napad na čovečanstvo epskih razmera, u filmu BITKA ZA PACIFIK – POBUNA. Dok su na putu da postanu najmoćnija odbrambena sila koja je ikada hodala planetom Zemljom, otkriće niz novih, spektakularnih avantura.

Povezana vest:  Kanađanin optužen za uhođenje Jennifer Lawrence

Nakon premijere, film „Bitka za Pacifik: Pobuna“ će biti na redovnom repertoaru bioskopa Cine Grand Capitol Park Rakovica.