Animirano – igrani film „Zec Petar„, na radost brojnih mališana i njihovih roditelja koji žele da ga pogledaju među prvima, stiže ovog vikenda na veliko platno Cineplexx bioskopa! Publiku očekuje prava akcija, britak humor, sjajna gluma i likovi koji će oduševiti sve postojeće fanove ali i stvoriti nove. Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik i ovog proleća će nasmejati publiku do suza.

Premijerni vikend održava se 24. i 25. marta u svim Cineplexx bioskopima. Specijalna premijerna projekcija sa glumcima koji su radili sinhronizaciju održaće se u subotu 24. marta, sa početkom u 16:30h u bioskopu Cineplexx Delta City.

Zec Petar“ ili originalno „Peter Rabbit“ na veliko platno stiže iz obožavane i rado čitane serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 miliona prodatih knjiga, prevodi na 36 jezika i 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost opada. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez pantalona je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih, ali time i onih malo starijih.

Povezana vest:  Britanske bioskope posetilo 173,9 miliona gledalaca 2009.

Avantura počinje kada nestašni Zec Petar (Stefan Bundalo) i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora. Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor (Dejan Dedić) i situacija se naglo menja. Zec Petar novonastalu situaciju doživljava kao novi izazov, a nikako kao prestanak zabave. Međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Beu (Tamara Aleksić) koja je istovremeno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bee. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti – u londonsku metro stanicu, pa sve do opasnih ulica grada i nazad. Na kraju, Zec Petar uviđa da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Povezana vest:  Nominacije za britanske filmske nagrade

Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević, dok su glumci koji pozajmljuju glasove junacima: Stefan Bundalo (Zec Petar), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (Lepa), Milica Janketić (Belorepka), Aleksandar Radojičić (Zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Dejan Dedić (Toma Makgregor), Dragan Vujić – Vujke (gospodin Makgregor), Milroljub Turajlija (presence Finjaković), Slobodan Tešić (gradski miš Joca), Lako Nikolić (Toma Jaza), Milan Antonić (Feliks). Specijalni gosti: Tijana Dapčević, Dragutin Topić, Zoran Kesić, Ivana Zarić, Ivan Zarić, Igor Blažević Blaža…

Povezana vest:  Trejler za film "Lov na bivšu ženu"

Izuzetna glumačka ekipa kroz svoje animirane likove garantuje toplu porodičnu priču koja će publiku naterati da prvo ode u bioskope, a nakon toga na selo ili u prirodu.

Animirano-igrani film „Zec Petar“ u bioskope širom Srbije stiže od 29. marta u 2D sinhronizovanoj verziji u distribuciji Con Filma.