Po uzoru na čuveni filmski serijal “Sumrak saga”, “Zver” je uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva. Dobro poznata tema o vukodlacima, obrađena na novi, interesantniji način u domaće bioskope stiže 19. aprila.


 “Zver” je debitantsko ostvarenje nemačkog reditelja Fric Boma, koji je zajedno sa Florijanom Ederom napisao i scenario za ovaj horror. Glavna uloga poverena je zvezdi filma “Dnevnik jedne tinejdžerke” Bel Pauli, dok će joj društvo pravitiLiv Tajler koja se posle dužeg vremena vraća na veliko bioskopsko platno.

Povezana vest:  Tražimo malu Zlatokosu!

 Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi…

Povezana vest:  Ajs Kjub sprema film za studio Dizni

 Film “Zver” će se na repertoaru domaćih bioskopa naći od 19.aprila u distribuciji Dexin filma.