Film „OSVETNICI – RAT BESKRAJA“ (AVENGERS: INFINITY WAR) nalazi se na redovnim repertoarima naših bioskopa od četvrtka 26. aprila i puni sale širom Srbije!
Svi fanovi Marvelovih junaka i ljubitelji spektakularnih akcionih avantura imaju samo pozitivne komentare na film, koji obara sve rekorde i kod nas i u svetu!

Sa preko 37 000 gledalaca u Srbiji i Crnoj Gori, ovo je najbolje bioskopsko otvaranje nekog superherojskog filma kod nas, a u celom svetu film je zaradio 630 miliona dolara, što je uspešniji rezultat od rekorda koji je 2015. godine postavio film „Star Wars – Buđenje Sile“!

Povezana vest:  Kolin Farel i Robert Dival na festivalu Trajbeka

Film „Osvetnici – Rat beskraja“ zatiče Osvetnike i njihove saveznike u borbama za očuvanje sveta, ali opasna pretnja pod imenom Tanos pojaviće se iz senke kosmosa. Tanos, najozloglašeniji tiranin širom svih galaksija, neće se zaustaviti dok ne skupi svo Kamenje Beskraja, u svom pohodu da poseduje nezamislivu moć nad celim čovečanstvom. Okupljajući tim iz svake franšize filmova o omiljenim superherojima, film „Osvetnici – Rat beskraja“ donosi nam ultimativnu i najsmrtonosniju borbu svih vremena, epski doživljaj i nezaboravno bioskopsko iskustvo u kom će uživati sve generacije.

Povezana vest:  NIS i ove godine uz FEST!

Iskoristite praznike pred nama, sa društvom posetite omiljeni bioskop i uverite se zašto su „Osvetnici – Rat beskraja“ film o kome svi pričaju!