anica_dobra_zena-sa_slomljenim_nosemPogledajte prvi trejler za film „Žena sa slomljenim nosem“

 

Film ’’Žena sa slomljenim nosem’’ govori o Beogradu danas, kada se klatno energije i emocija, posle godina ratova, destrukcije, mržnje – pomera na suprotnu stranu, ka životu, ponovnom otkrivanju ljubavi i prevazilaženju ožiljaka iz prošlosti.

Zapravo, film je komponovan od priča o neobičnim ljubavima koje spašavaju živote; inspirisan pozitivnom energijom ljubavi koja pobeđuje u naizgled neverovatnim okolnostima.

Srđan Koljević je scenarista i reditelj filma a glavne uloge tumače Nebojša Glogovac, Anica Dobra i Branka Katić.  U ostalim ulogama se nalaze Vuk Kostić, Nada Šargin, Jasna Žalica, Nikola Rakočević, Dubravka Kovjanić, Vojin Ćetković, Ljubomir Bandović, Rada Đuričin, Miodrag Milovanov i Nikola Đuričko.

Povezana vest:  Edukativni program za mlade kritičare u okviru Mreže festivala Jadranske regije

Premijera filma ‘’Žena sa slomljenim nosem’’ je zakazana za 01. septembar u Sava Centru sa početkom u 20:30h.

Za premijeru filma ’’Žena sa slomljenim nosem’’ zakazanu za 1.septembar 2010.godine u Sava Centru,  Tuck distribucija, Sava centar, MTS i firma PSC po prvi put realizuju kupovinu ulaznica isključivo putem MOBI karte.

MOBI-Karta™ je novi servis koji omogućuje kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na jedinstveni kratki broj 5000. MOBI-Karta™ se naplaćuje sa Vašeg GSM računa, a dobijate je direktno na svoj mobilni telefon kao BAR-KOD ili numeričku šifru koju pokazujete prilikom ulaska na događaj. Naravno, na ulasku su postavljeni uređaji koji za par sekundi očitavaju Vašu kartu.

Povezana vest:  MCF Megacom film najavio najnovije uzbudljive naslove i nove datume prikazivanja

Vašu MOBI-Kartu za premijeru  filma ’’Žena sa slomljenim nosem’’ kao korisnik MTS mreže, možete obezbediti putem SMS-a tako što ćete poslati poruku sa tekstom ZENA 1 za 1 kartu ili ZENA 2 za 2 karte na broj 5000. Jednim sms zahtevom možete kupiti najviše dve karte. Cena MOBI- Karte je 300 dinara, plus 60 dinara bez PDV-a za servisnu  uslugu.

Povezana vest:  Nikola Rakočević igra majora Gavrilovića u projektu RTS

Trejlere možete da pogledate OVDE!