Placenici - timStalone sprema nastavak – Žan Klod Van Dam i Segal u nastavku ‘Plaćenika’?

 

Ako su vam nedostajali stari akcioni junaci, sigurno nećete propustiti filmsku poslasticu ‘Plaćenici’, a redatelj Silvester Stalone (Stallone) već spominje nastavak u kome bi mogao da se pojaviti Žan Klod Van Dam (Jean-Claude van Damme), Stiven Sigal (Steven Segal) , Čak Noris (Chuck Norris) ili Vesli Snajp (Wesley Snipes), a možda i sva četvorica pa bi ekipa biti na broju!

Filmu ‘Plaćenici’ uspelo je nemoguće – okupio je najveće filmske akcione junake osamdesetih i devedesetih godina. U filmu glume Arnold Švanceneger (Arnold Schwarzenegger), Brus Vilis (Bruce Wills), Miki Rurk (Mickey Rourke), Dolf Lundgren (Dolph Lundgren), Džet Li (Jet Li), Stiven Ostin (Steve Austin), a pojavljuje se i njegov režiser Stalone, ali čini se da da će ekipa biti još i veća. Film je počeo da se prikazuje ovog vikenda, zaradio je 35 miliona dolara, a već se spominje i nastavak.

Povezana vest:  Festival dokumentarnog filma Sedam veličanstvenih

Redatelj Silvester Stalone na premijeri se pohvalio da u svojoj glavi već ima i nastavak, ali nije siguran da će moći ponovno da okupi ovakvu ekipu.

-Mislim da bi ova ekipa trebala da se razvija, ali kako uvesti nove ljude u ovu grupu? Znači li to da će neki ljudi otpasti, a drugi doći? To su novi izazovi – rekao je Stalone koji ima ambicije da dovede  još neke zaboravljene akcione junake.

Povezana vest:  Festival srpskog filma fantastike sredinom oktobra

Posle premijere, navodno je Van Damu i Stivenu Sigalu bilo krivo što nisu bili deo ekipe, pa žele da osiguraju svoje mesto u nastavku. Da li će u novom nastavku svoju snagu pokazatai Žan-Klod van Dam, Stiven Sigal, Čuk Noris ili Vesli Snajpes, ostaje da vidimo, ali koliko je prvi deo filma inkasirao za samo jedean vikend, onda bi akcioni heroji mogli da rade pro bono, a da dele zaradu od prodatih karata!

Povezana vest:  Snup Dog snima komediju

Ekipi koju je okupio Stalone možda fali „momčad“ iz filma  Ocean’s Eleven kako najveće holivudske face bile na jednom mestu.

Domaća premijera filma ‘Plaćenici’ zakazana je za 25. avgust u multipleksu „Kolosej“, a od 26. avgusta film će biti na redovnom repertoaru bioskopa, a mi sa nestpljenjem očekujemo rezultate sa naših blagajna.