kristen_stewart_1Kristen Stjuart odbijena za ulogu u novom filmu

 

Relativno nepoznata američka glumica, dvadesetpetogodišnja Roni (Ronney) Mara, pobedila je  Kristen Stujart (Stewart), ali i mnoge druge poznate glumice na audiciji za novi film „Muškarci koji mrze žene“ koji se snima po knjizi Stiga Larsona (Stiega Larssona) „Girl With The Dragon Tattoo“.

Roni će glumiti pankerku Lisbeth Salander, a već se otprije zna da će joj partner u filmu biti Danijel Kejg (Daniel Craig), poznat kao agent 007. Krejg će u ovom filmu glumiti novinara Mikaela Blomkvista.

Povezana vest:  Beldocs 2020: Filmovi koje ne smete propustiti

Relativno nepoznata Roni Mara iza sebe je ostavila čitav red holivudskih glumica s A-liste, a među njima i samu Kristen Stjuart, planetarno popularnu iz sage „Sumrak“.

Osim Kristen, za ulogu su se takmičile i Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Natalie Portman, Elen Pejdž (Ellen Page), Mia Vasikovska (Wasikowska) kao i Ema Votson (Emma Watson), za koju se šuška da se upravo zbog te audicije ošišala.

Povezana vest:  “KAKO SU ME UKRALI NEMCI” NA FESTIVALSKOJ TURNEJI, RETROSPEKTIVA FILMOVA MIŠE RADIVOJEVIĆA U ZAGREBU

Roni Mara je glumila u prošlogodišnjem rimejku filma „Strava u Ulici brestova“, a uskoro ćemo imati priliku da je gledamo u filmu „Društvena mreža“.