placenici_novi_1Padobranci stižu na premijeru Plaćenika

 

Srpska premijera holivudskog akcionog filma Plaćenici (Expendables) u multipleksu Kolosej biće održana 25. avgusta uveče uz performans padobranaca, speleologa i bodibildera, saopštio je danas distributer Megakom film (MCF).

Kako je najavljeno, performans inspirisan filmom režisera i glumca Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) počinje u sredu od 19.00, a ekipa padobranskog kluba Feniks noseći zastavu Plaćenika skokom iz aviona spustiće se na plato ispred tržnog centra „Ušće“, gde se nalazi bioskop Kolosej.

Povezana vest:  Lindsi Lohan ubuduće sa detektorom alkohola na nozi

-Na platou će im se pridružiti (članovi) Speleološkog odseka Beograda, koji će se spustiti sa zgrade tržnog centra, kao i bodibilderi iz kluba ‘Masl planet’ (Muscle) koji će na plato stići vozilima lendrover. Okupljeni profesionalci uputiće se u bioskopsku salu i tako obeležiti početak prikazivanja filma – najavio je MCF.

Film Plaćenici sa akcionim zvezdama Staloneom, Arnoldom Švarcenegerom (Schwarzenegger), Brusom Vilisom (Bruce Willis), DŽejsonom Stejtamom (Jason Statham) i drugima u ulogama pripadnika specijalne jedinice na tajnom zadatku, već drugi vikend prikazivanja je prvi na listi gledanosti u SAD, zaradivši za deset dana 64,9 miliona dolara.

Povezana vest:  Prvi tizer plakat za "Snajperistu"