jeremy_rennerDžeremi Rener u Nemogućoj misiji 4

 

Džeremi Rener (Jeremy Renner), zvezda ostvarenja „Katanac za bol“ koje je ove godine dobilo Oskara za najbolji film, igraće uz Toma Kruz (Cruise) u „Nemogućoj misiji 4“, objavili su sajtovi koji prate šou biznis.

-Sporazum je postignut – potvrdio je izvor u Paramaunt pikčersu (Paramount Pictures) TV emisiji Akses Holivud (Ačeš Hollywood).

Povezana vest:  Kejti Holms postala zaštitno lice kozmetike Bobbi Brown

Nisu poznati nikakvi detalji o liku koji će igrati Rener, nominovan za Oskara za ulogu poručnika Vilijama Džejmsa (William James) u „Katancu za bol“. U julu je na Kruzovoj zvaničnoj stranici na Tviteru (Twitter) potvrđeno da će holivudska mega-zvezda četvrti put igrati super-špijuna Itana Hanta (Ethan Hunt).

Produkcija treba da počne na jesen, Džej Džej Abrams (JJ) je ponovo producent, a režija je poverena Bredu Berdu (Brad Bird). Studio planira da film u bioskope stigne decembra 2011. Rener igra i u kriminalističkoj drami „The Town“ sa Benom Aflekom (Affleck) i Džonom Hamom (Jon Hamm) koji u bioskope stiže u septembru, a dobio je i ulogu u „Osvetnicima“ planiranima za 2012.

Povezana vest:  Filmoskopija traži saradnike