GERARD_DEPARDIEU-_Fair_GameŽerar Depadije za Žilijet Binoš: Ona je niko i ništa

 

Poznati francuski glumac Žerar Depardije osuo je paljbu na svoju ne manje poznatu koleginicu i zemljakinju Žilijet Binoš za koju tvrdi da je „niko i ništa“.

U najnovijem intervjuu, koji je preneo londonski „Telegraf“, 61-godišnji glumac tvrdi da Binoš, dobitnica Oskara za sporednu žensku ulogu u filmu Engleski pacijent (1996), nije zaslužila da se o njoj toliko govori.

Povezana vest:  Ćerka Džejmija Foksa, Korin, imenovana za Mis Zlatni Globus

-Recite mi u čemu je tajna Žilijet Binoš? Zaista bih voleo da znam zašto je već godinama toliko cenjena. Ona nema ništa. Apsolutno ništa – kazao je glumac poznat po svojim, često grubim provokacijama.

-Ona je niko. Izabela Ađani, da, ona je velika glumica, čak iako je potpuno izgubljena (kao ličnost). Ili Fani Ardan, ona je zaista grandiozna i impresivna. Ali Binoš? Šta je to ona ikada imala? – pita se nimalo džentlemenski Depardije.

Povezana vest:  Džoni Dep u komediji Rikija Džervejza



Na ove „niske udarce“ Žilijet Binoš još uvek nije odgovorila, a njeni prijatelji su odbili da komentarišu najnoviji Depardijeov ispad.

Depardije je u svojoj karijeri snimio oko 200 filmova od kojih su među najpoznatijima „Sirano de Beržerak“ i „Zelena karta“. Često je, međutim, kritikovan da olako prihvata da glumi u trećerazrednim ostvarenjima.

Depardije je imao i javne skandale sa svojim sinom Gijomom koji je umro pre dve godine i koji je svog oca opisao kao „kukavicu, prevaranta i lenštinu“ u autobiografiji „Tout donner“ (Dati sve).

Povezana vest:  Kristofer Mekveri režiraće sledeću "Nemoguću misiju"

Uprkos njegovim provokacijama, Francuzi ga i dalje obožavaju, a njegovo pojavljivanje na filmu je sigurna garancija uspeha na bioskopskim blagajnama.