gianna_nanniRok-zvezda Đana Nanini postaće majka u 54-godini
Italijanska rock- pevačica Đana Nanini postaće prvi put majka u 54. godini.
Trenutno je u petom mesecu trudnoće, a u Londonu snima svoj novi CD koji će izaći iduće godine, objavio je nedeljnik „Ki“ (Ko), koji je zbog te vesti štampao specijalni broj.
Najmanje su dve stvari zanimljive u tome što je Đana, poznata po pesmi „Bello impossibile“ (Nemoguće lep), trudna. Prvo to su njene godine, a drugo,smatralo se da je seksualno interesuje isti pol pa njeni fanovi ne znaju da li je u pitanju veštačka oplodnja ili ima muškog partnera.
Ginekolog Severino Antinori, čuven po veštačkoj oplodnji i kod starijih žena, kaže da je prosečan životni vek žena 83 godine pa postaje normalno da se deca žele i u kasnijoj dobi.
No, posle 63. godine života žene ne bi smele imati decu jer postoji velika opasnost da će ta deca vrlo mlada ostati bez majke.
-Trenutno u svetu ima više od 500.000 žena starijih od 50 godina koje su trudne ili su već rodile decu – tvrdi Antinori.
Đana je svojevremeno izjavila kako nije homoseksualka, ali ni biseksualka, odnosno „da nije osoba koja ima potrebu svrstavanja u neku kategoriju“.
Njen brat Alesandro Nanini, bivši vozač Formule 1, iznenađen je vešću, ali nudi svoju pomoć Đani u čuvanju deteta, „jer je ona stalno na putu“.
Povezana vest:  Pepsi vintage - sjajan Pepsi ukus za sve generacije