monica_beluciMonika Beluči u Ljubavnom priručniku 3

 

Monika Beluči (Monica Bellući) pridružila se filmskoj ekipi koja će snimati treći „Ljubavni priručnik“ u režija Đovanija Veronezija (Giovanni Veronesi), objavio je Varajeti (Variety). U ekipi je i Robert De Niro koji će u jednoj od četiri priče koje će sadržati film, igrati razvedenog američkog profesora koji živi u Rimu i koji se zaljubluje u lik koji igra Monika Beluči.

Povezana vest:  Za svakog po nešto – Ledeno doba: Veliki udar u svim verzijama

Njihovi dijalozi biće na engleskom i italijanskom jeziku. Producent Aurelio De Laurentis (Laurentiis) izjavio je da se nada da će atraktivna glumačka postavka privući više gledalaca u svetu, nego prva dva filma.

Snimanje će početi 24. septembra u Rimu. Sineasta Đovani Veronezi režirao je i prethodna dva dela „Ljubavnog priručnika“, 2005. i 2007, koji su zaradili ukupno 45 miliona dolara od prikazivanja u italijanskim bioskopima.

Povezana vest:  Spekulacija o rastanku Kejt Vinslet i Sema Mendesa

Monika Beluči, koja je igrala i u prva dva „Ljubavna priručnika“, poznata je i po ulogama u serijalu „Matriks“ i u „Malenoj“, „Stradanju Isusovom“, „Braći Grim“, „Bariji, kapiji vetrova“ i „Čarobnjakovom šegrtu“.

„Ljubavni priručnik 3“ biće prva produkcija na stranom jeziku za Roberta de Nira još od 1976. kada je igrao u ostvarenju „20. vek“ Bernarda Bertolučija (Bertoluči).

Povezana vest:  Edvard Zvik snima film o Velikom kineskom zidu