Legenda o cuvarima.Prvi trejler za film „Legenda o čuvarima 3D“

 

Priznati reditelj Zek Šnajder debituje na polju animacije porodičnom avanturističkom fantazijom „Legenda o Čuvarima 3D“, zasnovanom na knjigama Ketrin Laski. Film prati Sorena, mladu sovu opčinjenu očevim epskim pričama o Čuvarima Ga’Hula, mitskom grupom krilatih ratnika koji su vodili veliku bitku za spas svih sova od zlih Čistih. Dok Soren sanja o tome da se jednog dana pridruži svojim herojima, njegov

Povezana vest:  Plavi voz i Žena sa slomljenim nosem u septembru u bioskopu

stariji brat, Klad to prezire i želi da preotme ulogu omiljenog sina. Ali Kladova ljubomora ima užasne posledice-izazivajući pad obe mlade sove sa njihovog doma na vrhu drveta pravo među Čiste. Sada je na Sorenu da izvede smelo bekstvo uz pomoć drugih hrabrih mladih sova. Zajedno, oni kreću na put preko mora i kroz maglu da pronađu Veliko Drvo, dom legendarnih Čuvara Ga’Hula-Sorenovu jedinu nadu da će poraziti Čiste i spasiti kraljevstva sova.

Povezana vest:  Anđelina Džoli usvaja dete, ako je suditi po tetovaži

Glasove likovima u ovoj animiranoj avanturi, napravljenoj u najnovijoj 3D tehnologiji, pozajmili su Helen Miren, Emili Barkli, Ebi Kornis, Rajan Kvanten.

Trejlere možete pogledati OVDE!

Film „Legenda o čuvarima 3D“ u domaće bioskope dolazi 14. oktobra.