montevideo-bog-te-videoPremijera Montevidea na jesen

 

Prvi film projekta „Montevideo, Bog te video“ imaće premijeru ove jeseni, a režiser Dragan Bjelogrlić se sprema da narednih dana počne snimanje drugog filma i preostalih epizoda televizijske serije, saopštili su danas producenti „Intermedija netvork“ (Intermedia Network).

-Nastavak snimanja prvo će se odvijati na brodu koji je specijalno izgrađen za potrebe snimanja. Na njemu će se snimati scene uzbudljivog dvonedeljnog putovanja reprezentacije Jugoslavije do

Povezana vest:  Brus Vilis proslavio 60. rođendan, prve čestitke od ćerki

Montevidea na Prvo svetsko prvenstvo u fudbalu, davne 1930. godine- saopštili su producenti.

Planirano je da se deo scena drugog filma snima na autentičnim lokacijama u Montevideu, a producenti kažu da o tome trenutno pregovaraju sa zainteresovanim urugvajskim kompanijama.

Glavne uloge u projektu „Motevideo, Bog te video“, o istorijskom uspehu reprezentacije Jugoslavije koja je stigla do polufinala pprvog Svetskog prvenstva u Urugvaju, igraju mladi glumci Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Ivan Zekić i drugi.

Povezana vest:  Belučijeva: Snimanje sa Kusturicom je kao san

Pored njih glume i Vojin Ćetković, Nikola Đuričko, Nebojša Ilić, Mima Karadžić, Branislav Brstina, Srđan Todorović, Slobodan Boda Ninković, Sergej Trifunović, Anita Mančić, Branka Pujić i drugi.

Glumac Bjelogrlić je počeo snimanje svog debitantskog režiserskog projekta jesenas po scenariju Srđana Dragojevića, a producenti su bili najavljivali premijeru prvog filma „Montevido, Bog te video“ još pred početak Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Povezana vest:  Italijanska komedija “Ludi provod” u bioskopima do 16. marta

Do sada je osim prvog filma snimljeno i prvih deset epizoda serije, uglavnom na lokacijama u Beogradu. Scenario je inspirisan knjigom „Montevideo, Bog te video“ novinara Vladimira Stankovića.