del_arno_bandDel Arno i KKN na prvom festivalu u Obrenovcu

 

Prvi festival „Obrenovac open er“ (Air) biće održan 1. i 2. oktobra besplatno za posetioce na Trgu dr Zorana Đinđića, uz učešće sastava „Del Arno“ benda“, „Kanda Kodže i Nebojše“ (KKN), „Ateist repa“, „Siks peka“ i repera Marčela.

Organizator opština Obrenovac pozvala je samo mlade obrenovačke sastave da do 23. septembra pošalju na [email protected] demo snimke, fotografiju, kontakt i biografiju, i prijave se za učešće u takmičarskom delu festivala, gde pobednike očekuje nagrada od 50.000 dinara.

Povezana vest:  BP Party 17. decembra u Areni, učestvuju grupa Kool&Gang i DJ David Morales

-Ideja festivala je da afirmiše mlade autorske sastave iz Obrenovca, tako što će im omogućiti da nastupaju na profesionalnoj opremi i da svoje muzičko umeće pokažu pred velikim brojem ljudi – navode iz opštine.

Kako je najavljeno, u revijalnom delu 1. oktobra od 20.00 nastupaju beogradski hardkor pankeri „SMF“, njihove novosadske kolege „Ateist rep“, a iza ponoći rege „Del Arno bend“ iz Beograda. Druge večeri sviraju pankeri iz Smederevske Palanke „Siks pek“ (Six Pack), beogradski reper Marčelo i od ponoći njegovi sugrađani alternativni sastav „KKN“.

Povezana vest:  Džastin Biber: Nije lako odrastati kad prate svaki vaš korak