LOrealCinemania2010-visual-finalFilm Olivera Stouna na otvaranju 18. Sinemanije

 

Filmska revija „L’Oreal Paris Cinemania“ biće održana u Beogradu od 29. oktobra do 5. novembra u Centru „Sava„, a zatim i u Novom Sadu, od 31. oktobra do 7. novembra, najavljeno je na konferenciji za novinare u bioskopu „Takvud“.

Distributerska kuća „Tak“ i kompanija „L’Oreal“ ponudiće publici 16 premijernih filmova, od kojih će gotovo polovina na reviji imati ekskluzivne projekcije i kasnije neće biti na redovnom repertoaru.

Povezana vest:  Šazam od danas u bioskopima

Na otvaranju 18. Sinemanije biće prikazan najnoviji film reditelja Olivera Stouna „Wall Street: Novac nikad ne spava“, sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. Ovaj film neće ići u distribuciju.

Predstavnik „Taka“ Nevena Radulović skrenula je danas pažnju na novi hit reditelja Dejvida Finčera „Društvena mreža“, čija je tema osnivanje „Fejsbuka“.

Skrenula je pažnju i na film na film „Grad lopova“ (The Town) kojim je popularni glumac Ben Aflek debitovao kao reditelj i učestvovao na festivalu u Veneciji, triler „Trougao obmane“ sa izuzetnom glumačkom ekipom u kojoj su Edvard Norton, Mila Jovović i Robert de Niro…

Povezana vest:  "No strings attached" prvi s 20,3 miliona dolara

U žanrovski raznovrsnom programu biće prikazani i romantična komedija „Svič“ sa Dženifer Aniston u glavnoj ulozi, akcioni spektakl „Red“ u kojem igraju Brus Vilis i Džon Malkovič, kostimirana drama „Mlada Viktorija“, istorijski spektakl „Centurion“, naučno-fantastični „Mun“, rimejk švedskog horora „Pusti pravog unutra“…

Uz „Tak“, filmove za reviju obezbedili su distributeri „Taramaunt“, „Milenijum“, „Megakom“ i „Sinears“.

Pored glavnog programa, na Sinemaniji će kao i ranijih godina biti prikazan izbor najpopularnijih filmova iz protekle sezone.

Povezana vest:  Hajli Stajnfeld kao Uspavana lepotica

Ulaznice koštaju 300 dinara za premijere i 250 za reprize.

Sinemanija će imati 48 projekcija u Beogradu i 22 u Novom Sadu.