nina_dobrev_2012_1

Nina Dobrev: Čak me i roditelji pitaju da li sam se udala

Nina Dobrev (23) koju znamo kao Elenu iz serije ‘Vampirski dnevnici’, u ovom se trenutku nema na šta požaliti: ima superzgodnog dečka, Iana Somerholdera, inače kolegu iz serije Vampirski dnevnici, svi je hvale zbog uloge u filmu The Perks of Being a Wallflower, bavi se humanitarnim radom, a mnogi je navode kao sjajan primer za mlade, jer karijeru ne gradi na skandalima, provodu ili golotinji.

Povezana vest:  Dobitnik „Zlatnog lava" Đanfranko Rozi otvara 19. Festival autorskog filma

Nina kaže da je iznenađena količinom tračeva u medijima koji zateknu i nju samu, piše Seventeen.

-Ne biste verovali šta sve pročitam o sebi. Svako malo me i roditelji pitaju  da li sam se udala, jer su to, kažu, pročitali negde. Stvarno je totalno suludo. Iako su se moji roditelji venčali vrlo mladi, ja to još ne planiram. Ne vidim se još u braku. Osim toga, ako ćete s nekim biti celi život, jer ja tako brak vidim, nema žurbe. Kakva je razlika jeste li venčani ove godine ili za nekoliko godina – smatra Nina.

Povezana vest:  Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds odlučili da žive zajedno?

Lepa je brineta, inače Kanađanka bugarskih korena, dodala kako je pre bila uverena da nikad neće biti u vezi s kolegom s posla. Čak je dala takvu izjavu za Seventeen pre dve godine.

-Da, to sam zaista tada mislila. Ali nikad ne recite nikad. Tad sam bila samo usmerena na karijeru. Ipak, neke stvari kao da su vam suđene iako uporno bežite od njih ili ih potiskujete. Šta sam ja radila – kroz smeh je kazala ova zgodna glumica zaraznog osmeha.

Povezana vest:  Kristina Riči: Patinson se odlično ljubi

Otkrila je da se i van seta druži s drugim kolegicama iz Vampirskih dnevnika te da uživaju u zajedničkim putovanjima.

-Ove godine planiramo put u Disneyland. Samo mi devojke. Znam da će nam biti nezaboravno. Iako svi imamo i previše obaveza i poslova, najvažnije je izdvojiti neko vreme i za zabavu – rekla je Nina.