Cetiri lafa 2Urnebesna “teroristička” komedija u napadu na bioskop: “Četiri lafa (Terorizam do suza)“ u multipleksu “Kolosej” od 15. oktobra

 

Britanska komedija „Četiri lafa (Terorizam do suza)“, urnebesna priča o četiri čoveka iz malog grada koji žele da postanu teroristi, od 15. oktobra naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru multipleksa „Kolosej“.

 

Podstaknuti željom da isprave svetsku nepravdu, njih četvorica otići će u kamp za obuku terorista, kako bi se spremili da se dignu u vazduh tokom londonskog maratona. Omar, jedini ozbiljan u ovoj ekipi šeprtlji, ubrzo će shvatiti da je prinuđen da se za velike ciljeve bori sa saradnicima koji nisu u stanju da kresnu šibicu i zapale fitilj, a da pri tom ne zveknu sebe u glavu.

Povezana vest:  „Cineplexx Delta City“ 8. decembra obeležava prvu godinu rada

 

U ovoj crnohumornoj komediji teororisti kače bombe na vrane, ispaljuju granate na pogrešnu stranu, jedu telefonske kartice i plešu uz Robija Vilijamsa. Njihove terorističke aktivnosti izazivaju suze – od smeha.

 

Reditelj „Četiri lafa“, Kristofer Moris, ima 20 godina iskustva u televizijskoj komediji. Ovo je njegov prvi dugometražni film.

 

„Četiri lafa“ smehom skida terorizam sa prestola straha kojim parališe ceo svet.

Povezana vest:  Kejt Bekinsejl u filmu Podzemni svet 4