matt-damon-jason-bourneMet Dejmon čeka treću ćerku

 

Met Dejmon (Matt Damon) i njegova trudna supruga Luciana Barrosa otkrili su medijima kako će i sledeće dete u porodici biti devojčica. Glumac se raduje rođenju još jedne devojčice, a s njom će ukupno odgajati četvoro dece.

-Devojčica je! Oduševljen sam i jedva čekam da je upoznam. Obožavam svoju decu ,rekao je glumac, koji već ima dve kćeri, a odgaja i devojčicu koju je njegova supruga dobila u prethodnoj vezi.

Povezana vest:  13. LIFFE: Glavna nagrada „Živojin Žika Pavlović“ za najbolju režiju Srdanu Goluboviću za film „Otac“

Met kaže kako je u Nju Jorku jako lako ugađati prohtevima jedne trudnice.

-Što god da poželi mogu pronaći u jednom bloku, a većina radnji ima i dostavu. Ipak, mislim da je ne mazim dovoljno – kaže Met. Oskarovac s više nego uspešnom karijerom kaže kako mu je od posla ipak važnija porodica te da je roditeljstvo najbolja stvar koja mu se ikada dogodila.

Povezana vest:  Džad Lo i Sijena Miler kupili kuću za osam miliona funti

-To je stvarno sjajno, kao da učiš sam život – kaže Met.

Glumac poznat po ulozi u filmovima o tajnom agentu Jasonu Bourneu više neće glumiti u toj franšizi. Producenti kažu kako Dejmon nije odustao već će sledeći nastavak, „The Bourne Legacy“, biti potpuno drukčiji s novim glavnim junakom.

-To će biti više samostalni projekat – rekao je Toni Gilroj (Tony Gilroy), koji je napisao scenarijo za prošla tri filma te će režirati novi nastavak.

Povezana vest:  Tejlor Lautner već četiri meseca u vezi sa Lili Kolins