Kids_fest_KZS_1_1Pristupačne cene karata za Dečiji filmski festival KIDS FEST

 

Dečiji filmski festival KIDS FEST i ove godine nastavlja tradiciju pristupačnih cena karata za bioskopske projekcije, najavljeno je danas na konferenciji za štampu povodom šestog izdanja festivala, koji se ove godine održava od 18. do 24. oktobra u Beogradu.

Na programu festivala, koji se odigrava u Domu sindikata, multipleksu „Kolosej“ i bioskopu „Roda Cineplex“, je ukupno 13 filmova, od kojih se 12 prikazuje premijerno.

Povezana vest:  Dizni snima film o anđelima

„Tokom Dečijeg filmskog festivala biće organizovano 99 filmskih projekcija“, rekao je Igor Stanković u ime KIDS FESTA. „Cene karata su simbolične, jer želimo da što većem broju dece pružimo mogućnost da uživaju u filmovima i osete magiju filmova na velikom platnu“, rekao je Igor Stanković, i dodao da su cene karte za projekcije u Domu sindikata 120 dinara za klasične projekcije, i 220 dinara za 3-D projekcije, dok su cene karata u bioskopima „Kolosej“ i „Roda Cineplex“ 200 dinara za klasične projekcije i 300 dinara za 3-D projekcije.

Povezana vest:  Oliver Stoun o Kenedijevom ubistvu

Ambasadorka ovogodišnjeg Dečijeg filmskog festivala, glumica Vanja Milačić, rekla  je da je počastvovana što je deo festivala koji promoviše kvalitetnu zabavu za decu i čiji je cilj obrazovanje nove filmske publike, sa sloganom „Magično putovanje u svet filma“. „Na programu festivala su zaista najbolji filmovi za decu iz celog sveta“, dodala je ambasadorka KIDS FESTA.

Povezana vest:  U četvrtak specijalna projekcija filma „Legenda o Konkubini"

Organizatori su najavili i raznovrstan prateći program festivala, koji čine radionice u Domu sindikata (18. do 22. oktobra), kao i izložba fotografija „Muzej detinjstva“ autora Vladimira Perića. Izložba, koju KIDS FEST organizuje u saradnji sa magazinom „Roditelj&dete“, biće postavljena u Galeriji SKC od 18. do 31. oktobra.