Jedi moli voli 1Sutra premijera filma „Jedi moli voli“ Rajana Marfija

 

Film „Jedi moli voli“ scenariste i reditelja Rajana Marfija, sa Džulijom Roberts i Havijerom Bardemom u glavnim ulogama, biće premijerno prikazan sutra u velikoj sali Centra „Sava“.

Kako je saopštio domaći distributer „Tak“, film zasnovan na memoarima Elizabet Gilbert, govori o ženi, koja je imala sve – supruga, kuću, uspešnu karijeru, ali nakon razvoda, izgubljena i zbunjena, ona odlučuje da promeni svoj život i kreće na put oko sveta, put samootkrivanja.

Povezana vest:  Zak Efron u akcionoj komediji

Na svojim putovanjima, ona otkriva istinsko uživanje u hrani u Italiji, snagu molitve u Indiji a unutrašnji mir i ravnotežu prave ljubavi na Baliju.

Memoari Gilbertove postigli su izuzetan uspeh, sa preko 6,2 miliona prodatih primeraka, a prevedeni su na 40 jezika.

Knjiga je Robertsovu privukla ovom projektu, kao i prilika da radi sa rediteljem Marfijem.

-Dopada mi se način na koji knjiga govori o životnim iskustvima, potrazi za odgovorima i tome koliko neki ljudi mogu biti značajni u našim životima. Sjajno je biti deo te priče – izjavila je nedavno glumica.

Povezana vest:  Stefan Kapičić rame uz rame sa Rajanom Rejnoldsom u filmu Dedpul

Marfi, najpoznatiji po radu na televizijskim serijama „Reži me“ i „Glee“, nagrađenim Zlatnim globusom, adaptaciju knjige „Jedi, moli, voli“ uradio je u saradnji sa Dženifer Salt, trudeći se da ostane veran knjizi.

U filmu igraju i Džejms Franko, Bili Krudup i Viola Dejvis.

„Jedi moli voli“ na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 21. oktobra.