Tron_legat_1Noć Trona 28.oktobra u 20 časova

 

Taramount film je za vas spremio jedno veliko iznenađenje za četvrtak, 28. oktobar.

U susret premijeri filma „Tron legat“(TRON LEGACY), predstavićemo vam ekskluzivnih 23 minuta ovog fantastičnog ostvarenja, samo u bioskopima Roda, Takvud i Dvorana Doma Sindikata, sa početkom od 20h.

TRON je 3D avantura visoke tehnologije koja je smeštena u digitalni svet ni nalik nečemu što je ikad viđeno na velikom ekranu. Sem Flin (GERET HEDLUND), 27-ogodišnji sin Kevina Flina (DŽEF BRIDŽIS), tehnički je stručnjak koji istražuje nestanak oca i biva uvučen u isti svet opasnih programa i gladijatorskih igrica u kome je njegov otac živeo 25 godina. Zajedno sa Kevinovom odanom prijateljicom (OLIVIJA VAJD), otac i sin će se upustiti u putovanje života i smrti kroz vizuelno-očaravajući sajber svet koji je postao mnogo napredniji i krajnje opasan.

Povezana vest:  Goranu Paskaljeviću nagrada Živojin Žika Pavlović na 13. LIFFE FESTIVALU u Leskovcu

3D tehnologija u filmu „Tron legat“ razvijena je posle „Avatara“ i trenutno predstavlja najnapredniju tehnologiju na svetu

Francuski elektro duo, Daft Pank, koji je dobio nagradu Gremi, napravio je muziku za film, i to 24 pesme. Takođe se na kratko pojavljuju u filmu.

Džef Bridžis, dobitnik Oskara i Zlatnog globusa, ponovo igra ulogu Kevina Flina, koju je igrao i u prvom delu „Trona“, a Brus Bokslajtner se našao ponovo u ulozi Alena Bredlija

Povezana vest:  Kratki porno film sa Merilin Monro na aukciji

„Tron legat “ je prvi film koji u velikoj meri koristi samo-svetleće kostime.

Film TRON LEGAT stiže u naše bioskope 23. decembra.