angelina-jolie-2Čuvar zgrade naplatio snimanje Andželini Džoli

 

Čuvar jedne zgrade u Budimpešti iznajmio je zdanje koje čuva za 2.000 evra filmskoj ekipi Andželine Džoli (Angelina Jolie), ne obavestivši pritom njene vlasnike.

-Moj partner me je pozvao i pitao da li znam da se u našoj zgradi odvija snimanje – ispričao je jedan od vlasnika zgrade u lošem stanju u Budimpešti.

Povezana vest:  Dženifer Lorens: Neprijatno mi je kad moram da se ljubim na filmu

-Nikada nećeš pogoditi: to je Andželina Džoli! A najbolje od svega je to što je čuvar iznajmio zgradu na nedelju dana za 2.000 evra ne obavestivši nas – dodao je vlasnik zdanja koji je tražio da ostane

anoniman.

-Mislio je da nećemo saznati za snimanje, pošto tamo retko idemo – objasnio je.

Povezana vest:  Odlična ponuda 4D filmova u Cineplexx 4D Delta City bioskopu

Andželina Džoli u Budimpešti snima neke od scena svog rediteljskog debija, a te scene u filmu će se dešavati u Sarajevu. Snimanje bi trebalo da se nastavi u Bosni, gde je glumica naišla na poteškoće prilikom dobijanja dozvole za snimanje. Dozvola je najpre data, potom poništena, a snimanje je zatim ipak dopušteno.

Kako je najavljeno, film će biti priča o ljubavi između Srbina I Muslimanke na početku rata u Bosni i uticaju sukoba na njih. Andželina Džoli, koja ne glumi u svom filmu, iznajmila je kuću u luksuznoj četvrti u Budimpešti. Njen muž Bred Pit (Brad Pitt), doputovao je s njom u Mađarsku, kao i njihovo četvoro dece, koja pohađaju školu u Budimpešti.

Povezana vest:  Sutra svečano otvaranje filmskog festivala Merlinka u Domu omladine Beograda