Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance – uskoro počinje snimanje

Ghost RiderGhost Rider, heroj na motoru, možda će sa vatrenom glavom jahati kroz Evropu  pre nego što ste mislili, na primer u neko doba ove godine, ako je suditi po intervjuu koji je producent Mike De Luca dao za Collider.
Naslov za sada glasi Ghost Rider: Spirit of Vengeance je, kako je ranije već objavljeno.
De Luca kaže da je, Ghost Rider „jedinstven spoj teologije i akcija“, produkcijskom tim se dopada ideja Nica Cagea da se glavni junak provoza Evropom: -Možemo da iskoristimo mnogo verskih objekata i istoriju jer nam to nije dostipno u Americi. Želimo da budemo sveži i novi koliko god je to moguće da pobegnmo daleko od te pseudo-zapadne stvari. “ 
U nastavku intervjua, De Luca potvrđuje da se Johnson neće pojaviti kao režiser nastavka, kao i da se Eva Mendez neće pojaviti u ulozi Roxanne, a dodao je i da će je u igri 3D.
Verovatno će i budžet za nastavak biti manji od onog koji je imao prvenac, ne zato što je prvi film bio je neuspešan (nije bio, barem financijski), ali zato će ovog puta ekipa u ceo projekat pripremljena. 
-Prepravljanje scenarija kada počnete da snimate uvek podiže cenu FX filmova – objašnjava on i nastavlja: -Imamo dovoljno vremena da ovo uradimo na tradicionalan način: završimo scenario i snimamo po onome što smo napisali. To je pravi pametan način ukoliko može to da učinite.
Datum premijer još nije najavljen, ali je De Luca rekao da bi snimanje nastavka moglo početi ove godine. 

Povezana vest:  Filmski festival u Sopotu od 11. do 17. jula