GreenDay_Portrait_1Ekskluzivno: Green Day MTV World Stage koncert samo jedno veče u bioskopu

 

MTV i MegaCom Film, u saradnji sa Cinema Events LLC i Arts Alliance Media, predstavljaju vam MTV World Stage: Green Day – 21st Century Breakdown na specijalnoj projekciji u multipleksu „Kolosej“, u ponedeljak 15. novembra, u 20:30 časova.

MTV-jev hit serijal World Stage već godinama približava najveće i najbolje koncerte koji se održavaju širom sveta publici preko televizijskih ekrana. Sada je MTV otišao korak dalje – veliki korak dalje.

Povezana vest:  Anđelina Džoli se podvrgla dvostrukoj mastektomiji

„Green Day“ fanovi i ljubitelji dobre muzike doživeće svu energiju i ludilo koje donosi koncert ovih američkih rok zvezda, na velikom platnu, sa profesionalnim surround sound sistemom. „Green Day“ koncert biće prikazan u više od 150 bioskopa u preko 10 zemalja Evrope.

MTV je snimio koncert u „Olympia Halle“ u Minhenu, Nemačka, u okviru turneje MTV World Stage: Green Day – 21st Century Breakdown.

Povezana vest:  Komedija "Svi na jug" od 14. januara u bioskopima

Tokom ovog 90-minutnog filma bend će izvesti sve svoje najveće hitove: „21st Century Breakdown”, “Boulevard of Broken Dreams”, “When I Come Around”, “American Idiot” i mnoge druge.

Sve informacije o ovoj specijalnoj projekciji možete da pronađete na adresi  www.mtv.rs.

 

Karte za ovaj neponovljivi događaj koji nikako ne smete da propustite koštaju 400 dinara i mogu se rezervisati pozivom na broj telefona blagajne multipleksa „Kolosej“ 011/ 2854495, ili na adresi  www.kolosej.rs.

Povezana vest:  Veza Vanese Hadžens sve je ozbiljnija