Šesti nastavak legendarne franšize pod nazivom „Nemoguća misija: Razilaženje“ sa sjajnim Tom Kruzom, dolazi nam na veliko platno bioskopa Cineplexx u okviru Mens night događaja, zakazanog za četvrtak 25. juli od 20 časovaKarte su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa!

Sve posetioce bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Cineplexx Nišočekuje ledeno hladan Jägermeister, tek da zagreje atmosferu pred fantastičnu akciju. Uz kupljenu ulaznicu očekuje vas na poklon i primerak Autobild magazina, a one najsrećnije obradovaćemo poklonima sportske opreme partneraUnder Armour, kao i besplatnim mesečnim članarinama u FittPassu.

Povezana vest:  Počela prodaja karata za premijeru sinhronizovane avanture „ŠTRUMPFOVI 2 3D"

Specijalna nagrada očekuje najhrabrijeg i najkreativnijeg! U okviru Mens night događaja, fotografišite se na aktivaciji u bioskopima Cineplexx, provozajte se motorom i fotografiju koju dobijete na mejl postavite na fejsbuk/instagram društvenu mrežu uz tagovanje lokacije i komentar zašto bi baš vi bili savršeni tajni agent i zaslužili da osetite potpuno drugačije iskustvo uz skakanje padobranom sa visine od 3000 metara!

Povezana vest:  Deadpool 2: Zavirite u prve kadrove iz filma o omiljenom anti-heroju

Neke misije nisu tvoj izbor, ali ovu ne smete da propustite! U filmu „Nemoguća misija: Razilaženje“ zatičemo Itana Hanta i njegov tim zajedno sa već poznatim saveznicima u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu. Tom Kruz ne prestaje da nas iznenađuje, pa je tako i ovog puta ostao dosledan svom prepoznatljivom glumačkom stilu. Sve zahtevne akcione scene snimio je sam, bez pomoći dublera. Pored Toma Kruza, glavne uloge tumače Rebeka FergusonAlek BoldvinVanesa KirbiHenri Kevil i Ving Rejms.

Povezana vest:  Kasting za statiste u filmu "Jesen samuraja"