mens night sefMuški provod u bioskopu Cineplexx uz fantastičnu glumačku ekipu nastavka urnebesne komedije „KAKO SE REŠITI ŠEFA“

Nastavak hit filma iz 2011. godine, „Kako se rešiti šefa 2″ biće prikazan u četvrtak, 27. oktobra od 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, u okviru Men’s night događaja. Sve pripadnike jačeg pola očekuje urnebesna komedija i besplatni primerak magazina Playboy i Esquire, uz svaku kupljenu kartu.
Dejl, Kurt i Nik, siti nemogućih nadređenih, odlučili su napokon da pokrenu sopstveni posao. No, nakon što puni entuzijazma krenu u proizvodnju svog izuma shower buddy-ja i budu izigrani, očajni , bez novca i budućnosti, odlučuju da se osvete bogatom saradniku koji ih je uništio. Svoja sredstva planiraju da povrate i otmicom njegovog sina, u čemu će im pomoći profesionalac Din MF Džons kog su upoznali već ranije dok su pokušavali da se reše svojih pravih šefova.
Pored Džejsona Bejtmana, Čarlija Deja i Džejsona Sudekisa kao glavnih likova, u nastavku ove urnebesne komedije pridružiće im se i Dženifer Aniston, Kevin Spejsi, Kristof Valc, Džejmi Foks i mnogi drugi.
Trejler filma „Kako se rešiti svog šefa 2″ možete pogledati OVDE!
Karte za Men’s night i projekciju filma „Kako se rešiti šefa 2″ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

Povezana vest:  Festival južnokorejskog filma u Čačku