Belgrade Wine DineBELGRADE WINE & DINE: „BEOGRAD NA VINU“ 29. I 30. NOVEMBRA

„Beograd na vinu“ je naziv drugog po redu „Belgrade Wine & Dine“, regionalnog festivala vina i gastronomije, koji će se održati 29. i 30. novembra u Mikser Houseu.
Manifestacija koja se realizuje u saradnji Wine Jama i Mikser Housea, je nastala je sa idejom da vinsku i „gourmet“ kulturu približi i učini dostupnom urbanoj publici, umreži vinare i gastronome, prikaže posebnosti regionalne gastronomske i vinske ponude i pretvori Savamalu u pravo hedonističko carstvo mirisa i ukusa.
Pozvani su svi zaljubljenici u vino i hranu da dođu i na neposredan način dožive vinsku kulturu, bliže se upoznaju sa ovim napitkom, otkriju nove vinske sorte, a u isto vreme uživaju u kulinarskim specijalitetima i istraže aktuelne trendove u gastronomiji.
Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom oko 50 različitih izlagača iz zemlje i regiona, vinarija, renomiranih restorana i kulinara, kao i da učestvuju u brojnim gastronomskim i vinskim radionicama, prezentacijama i predavanjima.
Jednodnevna karta za festival „Belgrade Wine & Dine“ je 500 dinara. Karte za gastro i vinske radionice, u koje ulazi i cena jednodnevne karte za festival, su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa, a cena zavisi od odabrane radionice.

Povezana vest:  SRBIJA VOLI ORGANIK PROIZVODE