U bioskope stiže filmsko ostvarenje koje govori o uzbudljivoj životnoj avanturi jednog siromašnog Indijca, a koji je snimljen prema bestseleru francuskog pisca Romana Puertolasa (Romainu Pértolas) pod naslovom „Izuzetno putovanje jednog fakira“. Film je sniman na brojnim lokacijama u Evropi i Indiji i svojevrsni je vodič kroz kulturnu raznolikost i prikazuje svu šarenolikost raznih kultura sveta.

Šarmantna i neobično poučna priča „Izuzetno putovanje jednog fakira“ je do sada prevedena i objavljena u 50 zemalja. U fokusu priče je lažni fakir, koji iz Indije pristiže u Francusku, ne sluteći da mu sudbina priprema nezaboravnu avanturu i čudesno putovanje koje ostavlja neizbrisiv trag.

Povezana vest:  49. FEST – POVRATAK U BUDUĆNOST od 2. do 11. aprila

Film koji je sniman širom sveta, predstavlja publici razne kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja, a sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi. Glavnu ulogu tumači indijska zvezda Danuš, a sporedne Berenis Bežo, Erin Morijarti i drugi.

Beogradska publika biće u prilici da film premijerno gleda 12. septembra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centru sa početkom u 20:30h, a dan kasnije u bioskopima širom zemlje. Distribuciju filma u Srbiji omogućio je FAME Solutions.

Povezana vest:  Uspešna prezentacija Srpske filmske asocijacije u Sarajevu

Pripremite se da se smejete do suza u bioskopima, ali i ne propustite priliku da pročitate ovu nadasve posebnu i izavnrednu priču. Francuski bestseler koji je opčinio svet se nalazi u prodaji u svim knjižarama Vulkan.