gvinet_paltrouGvinet Paltrou: Volim da pijem

 

Holivudska zvezda Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) ispričala je da voli da pije i da se, pripremajući se za ulogu kantri pevačice alkoholičarke, za pomoć obratila Robertu Dauniju Mlađem (Downey). U intervjuu američkoj televiziji, uobičajeno uzdržana glumica je na pitanje da li „redovno“ pije, odgovorila potvrdno, preneo je sajt Monsters end kritiks (Monsters and Critics).

Povezana vest:  Gaj Riči režira film o kralju Arturu

-Pijem crno vino, ono mi je omiljeno piće. Ali pijem i belo i roze. Ginis (Guinneš) je moje omiljeno pivo. Volim i votku martini… Volim sve – navela je dobitnica Oskara za glavnu ulogu u „Zaljubljenom Šekspiru“.

Gvinet Paltrou, u novom filmu „Country Strong“, igra kantri pevačicu koja ima problem s alkoholom, lik za koji se već sada nagađa da bi mogao da joj donese nominaciju za Oskara. Ispričala je i da se, pripremajući se za tu ulogu, obratila za pomoć Robertu Dauniju Mlađem, lečenom zavisniku od droga i

Povezana vest:  Dani zaljubljenih u bioskopima „Cineplexx" i „Vilin Grad"

alkohola, kako bi bolje razumela lik koji igra.

-Poslala sam imejl Robertu Dauniju Mlađem u stilu ‘objasni mi zavisnost’ a on mi je poslao najfantastičniji imejl koji mi je zaista pomogao.