billy_bob_thorntonBili Bob Tornton se vraća režiji

 

Glumac Bili Bob Tornton (Billy Thornton) namerava da se posle desetogodišnje pauze vrati režiji, preneo je Nju mjuzikal ekspres (New Musical Expreš – NME). Poslednji film koji je Tornton režirao bio je „Kad tata pozove“ iz 2001.

-Moj stari partner Tom Eperson (Epperson) i ja upravo smo napisali scenario, a godinama nismo radili zajedno, možda 15 godina. Nadamo se da ćemo snimiti film na proleće, to je ono na čemu sada radimo“, rekao je Tornton. Naslov filma biće „Jayne Mansfield’s Car“.

Povezana vest:  Prekinuta produkcija vesterna s Džonijem Depom

Tornton je dodao i da je želeo da snimi nastavak svoje mračne komedije 2003. „Nevaljali Deda Mraz“ u kojoj je igrao alkoholičara koji imitira Deda Mraza.

-Bilo je reči o nastavku ‘Nevaljalog Deda Mraza’ koji bih voleo da snimim. Nikada nisam snimio nastavak nekog mog filma, ali ima logike da to učinim – rekao je on.

Povezana vest:  Festival holandskog filma u DOB-u

Tornton je igrao i u filmovima „Bal monstruma“, „Gospodin Vudkok“, „Opasni novi momci“, „Armagedon“, „Alamo“, „Ne dam travu ni za živu glavu“, „Na krilima slave“, „Novo jutro u Renou“, „Značka“, „Ledena žetva“ i „Jednostavan plan“.