ben_affleckBen Aflek odbio da režira film o Supermanu

 

Američki glumac, scenarista, režiser i producent Ben Aflek (Affleck) je odbacio mogućnost da režira novi film o superjunaku „Supermanu“. Na ovaj potez se odlučio jer nema dovoljno samopouzdanja da napravi tako veliki korak u svojoj karijeri.

Kristofer (Christopher) Nolan, koji je također režiser, scenarista i producent, režirao je poslednje nastavke filma „Batman“. Sada je odlučio da snimi još jedan film o „čoveku od čelika“. Nolan će u ovom filmu imati ulogu producenta, a nedavno je unajmio Zeka Snajdera (Zack Snyder) da ga režira. Ben Aflek je nakon toga otkrio da je imao ponudu za ovaj posao, ali da ga je prepustio iskusnijem režiseru koji ima iskustva sa visokobudžetnim blockbusterima.

Povezana vest:  Šest filmova u konkurenciji za domaćeg kandidata za Oskara

-Kada glumite u raznim filmovima, svesni ste koristi ali i posledica ukoliko dođete u iskušenje da glumite u velikom filmu, jer je mnogo novca utrošeno u takve projekte. Mislim da će novi film o Supermanu doživeti uspeh. Kris Nolan će uraditi posao kako treba, siguran sam u to. Voleo bih da radim filmove koji nemaju veliki budžet i za čije specijalne efekte nije potrebno mnogo novca i posebno mesto za snimanje. Dobra priča je najvažnija. Danas imamo mnogo odličnih režisera koji su bolji od mene. Na njima je da se bave velikim filmskim ostvarenjima – rekao je Aflek u izjavi za Deadline.com.

Povezana vest:  Penelopa Kruz u novim Piratima sa Kariba