charlie_wilsons_war_stillTom Henks u filmu Ketrin Bigelou

 

Holivudski glumac Tom Henks (Hanks) igraće u novom filmu oskarovke Ketrin Bigelou (Kathryn Bigelow) „Triple Frontier“, potvrdio je producent filma.

-Tom Henks će igrati u filmu, a mi i dalje tragamo za ostalim glumcima. Nadamo se da ćemo snimanje početi sredinom marta – rekao je, kako danas prenosi filmski magazin Empajer (Empire), producent Čarls Roven (Charles).

Povezana vest:  Objavljene nominacije za "2013 MTV Movie Awards" glasanje za pobednike počinje danas, 6. marta, na MovieAwards.MTV.com

Scenario za „Triple Frontier“ napisao je Mark Boul (Boal) – autor scenarija za film „Katanac za bol“, koji je Ketrin Bigelou doneo dva Oskara (za režiju i za najbolji film).

Radnja filma u kojem će igrati Henks odvijaće se na tromeđi Paragvaja, Argentine i Brazila, području u kojem cveta organizovani kriminal.

Među poslednjim ulogama Toma Henksa jeste ona u filmu „Anđeli i demoni“ iz 2009, snimljenom po romanu Dena Brauna (Dan Brown). Glumac je ove godine davao glas jednom od junaka animiranog filma „Priča o igračkama 3“.

Povezana vest:  Letnji bioskop na Adi Ciganliji od 26. juna

Pre filma „Triple Frontier“, u bioskope će stići „Larry Crowne“ i „Extremely Loud and Incredibly Close“ u kojima igra Henks, dobitnik Oskara za role u ostvarenjima „Forest Gamp“ i „Filadelfija“.