angelina-jolie-2Andželina Žoli: Nikada neću otići pod nož

 

Slavna glumica i novopečena rediteljka Andželina Žoli (Angelina Jolie) dala je intervju za britanski Daily Mail u kojem je, između ostalog, govorila o svojoj porodici, odnosu s partnerom Bredom pitom (Brad Pitt), karijeri, ali i o svom izgledu.

Prelepa 35-godišnjakinja tvrdi da nikada nije pomišljala na plastične operacije i da se nikada neće podvrgnuti estetskim korekcijama.

– Nisam i mislim da nikada i neću otići ‘pod nož’. Ako to nekoga usrećuje onda u redu. Međutim, ja to sebi neću uraditi – kategorična je bila Andželina.

Povezana vest:  Vudi Alen: Snimanje filmova kao terapija

U intervjuu glumica je govorila i o svojoj vezi s Bredom Pitom, majčinstvu i neprestanoj brizi o deci.

-Trenutno više uživam u radu, jer više uživam i u životu. Kada imate decu celi vaš svet se okrene. Tada pored sebe imate te male ljude koji vas nasmeju i svaki dan vas podsećaju na ono što je važno – rekal je Žoli.

Povezana vest:  Nina Ognjanović: FEST je najbolje mesto da prikažem svoj film publici

Oskarovka je istakla i to da ona i njen partner deci pre svega pružaju ljubav i osećaj sigurnosti.

-Ohrabrujemo ih i puštamo da pokažu svoju individualnost i da znaju ko su – kazala je brižna majka.

Na kraju je govorila i o svom prvencu, filmu „Bezimena ljubavna priča“ čija se radnja dešava u BiH tokom rata.

Upravo taj film podelio je bosansko-hercegovačku. javnost, a Andželini je čak bila oduzeta, pa ponovo data dozvola za snimanje kadrova u BiH.

Povezana vest:  Film Ime naroda najbolji prema mišljenju publike 27. Festivala evropskog filma Palić

-Bila sam u mnogim postkonfliktnim područjima i moja želja je bila da napišem priču o uticaju rata na društvo, o tome kako su se ljudi promenili i kako su se promenili njihovi životi i njihova budućnost – kratko je odgovorila rediteljka.