eclipse_dvdDVD i Blu Ray filma „Sumrak saga: Pomračenje“ doživeo nezapamćenu prodaju!

 

 

Vampirska saga i dalje obara rekorde! Posle filma i DVD i Blu Ray izdanje “Sumrak saga: Pomračenje” dožveli su rekordnu prodaju u svetu!

 

Treći nastavak čuvene filmske franšize još uvek obara rekorde! Priča o ljubavi i prijateljstvu vampira, smrtnice i vukodlaka puštena je u prodaju u petak, 03. decembra, na DVD i Blu Ray formatu. Kako navodi Summit Home Entertainment, u prvom vikendu prodato je preko 3 miliona kopija filma.

Povezana vest:  ŠTRUMPFOVI, treći deo - SKRIVENO SELO

 

Kristen Stjuart, Robert Patinson, Tejlor Lautner, Bili Burk i Dakota Fening, kao glavni glumci, doprineli su da ova fantazija postane globalni fenomen.

 

Bela je ponovo u opasnosti, jer se u Sietlu dogodio niz misterioznih ubistava iza kojih najverovatnije stoje vampiri koji traže osvetu. Još jednom, ona mora da bira između ljubavi prema Edvardu i prijateljstva sa Džejkobom znajući da njen izbor može ponovo da rasplamsa viševekovnu borbu između vampira i vukodlaka. Dok se približava matura, Bela se priprema za jednu od najvažnijih odluka u životu.

Povezana vest:  Ekskluzivna projekcija filma SAVA u bioskopu Fontana

 

DVD i Bly Ray filma “Sumrak saga : Pomračenje” kod nas biće pušten u prodaju u januaru 2011. godine, a četvrti nastavak zakazan je za 17.11.2011 gudinu.